Καλώς ήρθατε

Σύνδεση ή εγγραφή;

Αν είστε ήδη χρήστης της Lamda Electronics μπορείτε να κάνετε σύνδεση στο σύστημα της Lamda Electronics για να έχτε πρόσβαση στις παραγγελίες και σε επιλεγμένες πληροφορίες.

Σύνδεση χρήστη

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε χρήστης; Εγγραφείτε τώρα!

Αρχική » Προϊόντα » » Θάλαμοι Ανελκυστήρα

προϊόντα

Πίνακες ανελκυστήρων ΔΙΟΜΗΔΗΣ

Πλακέτες Πίνακα Ανελκυστήρα

Προκαλωδίωση

Ασύρματες Μονάδες ελέγχου και συλλογής δεδομένων

Περιφερειακοί Πίνακες

Θάλαμοι Ανελκυστήρα

Δειγματολόγιο Αξεσουάρ Θαλάμου

Πόρτες

Δειγματολόγιο Αξεσουάρ Πόρτας

Κομβιοδόχοι

Υδραυλικό Σετ Ανελκυστήρα

Πλήρη Πακέτα Ανελκυστήρα

Πίνακες Ηλιοστάτη (SOLAR TRACKER) της Lamda Electronics

videos

Βάση Eπικάθισης

Βάση Eπικάθισης

 

Θάλαμοι Ανελκυστήρα

Οι θάλαμοι της Lamda Electronics κατασκευάζονται από τους καλύτερους τεχνικούς και τεχνίτες της Ελλάδας με εμπειρία δεκαετιών στην κατασκευή καμπίνας, χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες κατεργασίας και τα υψηλότερης πιστότητας μηχανήματα.

Ο σχεδιασμός της καμπίνας και οι προσαρμογές στις προδιαγραφές των πελατών μας γίνεται από μηχανολόγους μηχανικούς που με μόνη μέριμνα το άριστο τελικό αποτέλεσμα καταγράφουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των εγκαταστατών και τις παραδίδουν άρτιες και σε χρόνους ρεκόρ.

Ο συνδυασμός του θαλάμου με το ειδικά σχεδιασμένο από την Lamda Electronics σασί για τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του έργου σας, εγγυάται την εύρυθμη εγκατάσταση και σωστή λειτουργία του ανελκυστήρα σας.

Σαν κομμάτι του ανελκυστήρα της Lamda Electronics ο θάλαμος που θα επιλέξετε, θα είναι όπως κάθε ανελκυστήρας της Lamda μοναδικός και ξεχωριστός.Διαβάστε περισσότερα »


Επισκέψεις:
free html visitor counters