Καλώς ήρθατε

Σύνδεση ή εγγραφή;

Αν είστε ήδη χρήστης της Lamda Electronics μπορείτε να κάνετε σύνδεση στο σύστημα της Lamda Electronics για να έχτε πρόσβαση στις παραγγελίες και σε επιλεγμένες πληροφορίες.

Σύνδεση χρήστη

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε χρήστης; Εγγραφείτε τώρα!

Αρχική » Προϊόντα » Πίνακες ανελκυστήρων ΔΙΟΜΗΔΗΣ » MRL (Χωρίς Μηχανοστάσιο)

προϊόντα

Πίνακες ανελκυστήρων ΔΙΟΜΗΔΗΣ

Πλακέτες Πίνακα Ανελκυστήρα

Προκαλωδίωση

Ασύρματες Μονάδες ελέγχου και συλλογής δεδομένων

Περιφερειακοί Πίνακες

Θάλαμοι Ανελκυστήρα

Δειγματολόγιο Αξεσουάρ Θαλάμου

Πόρτες

Δειγματολόγιο Αξεσουάρ Πόρτας

Κομβιοδόχοι

Υδραυλικό Σετ Ανελκυστήρα

Πλήρη Πακέτα Ανελκυστήρα

Πίνακες Ηλιοστάτη (SOLAR TRACKER) της Lamda Electronics

videos

H Lamda Electronics σε πλήρη "κίνηση"

H Lamda Electronics σε πλήρη "κίνηση"

 

MRL Πίνακας Χωρίς Μηχανοστάσιο

Ο πίνακας της Lamda Electronics για εφαρμογές εγκαταστάσεων χωρίς μηχανοστάσιο είναι σχεδιασμένος σε δύο τμήματα, το Τμήμα Ισχύος (Ύψος: 700mm, Πλάτος: 550mm, Βάθος: 280mm) και το Τμήμα Ελέγχου (Ύψος: 1960mm, Πλάτος: 260mm, Βάθος: 130mm).

Ενώ η συσκευή του VVVF είναι κομμάτι του τμήματος ισχύος και τοποθετείται στο φρεάτιο, το χειριστήριο του VVVF είναι τοποθετημένο στον πίνακα ελέγχου δίπλα στην πόρτα για να υπάρχει εύκολη πρόσβαση κατά την διαδικασία των ρυθμίσεων.

Ο πίνακας MRL της Lamda Electronics κάνει χρήση ενός ρελέ ισχύος για τον κινητήρα εφαρμόζοντας διπλό base block (hardware και software) για μέγιστη ασφάλεια. Με την προσθήκη ενός UPS στο τμήμα ισχύος επιτρέπεται αυτόματος απεγκλωβισμός. Το συγκεκριμένο, Ευρωπαϊκής κατασκευής, UPS έχει επιλεγεί για να γίνεται σωστά ο απεγκλωβισμός αποφεύγοντας φθηνές και αποδεδειγμένα μη λειτουργικές "κινέζικες" λύσεις.

Μία ακόμη καινοτομία του πίνακά μας είναι η προσθήκη μιας μοντούλας που επιτρέπει την λειτουργία του τεστ της αρπάγης, την λειτουργία του τεστ του περιοριστή ταχύτητας και την λειτουργία Χειροκίνητου Απεγκλωβισμού.  Διαβάστε περισσότερα »


Επισκέψεις:
free html visitor counters