Καλώς ήρθατε

Σύνδεση ή εγγραφή;

Αν είστε ήδη χρήστης της Lamda Electronics μπορείτε να κάνετε σύνδεση στο σύστημα της Lamda Electronics για να έχτε πρόσβαση στις παραγγελίες και σε επιλεγμένες πληροφορίες.

Σύνδεση χρήστη

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε χρήστης; Εγγραφείτε τώρα!

Αρχική » Προϊόντα

προϊόντα

Πίνακες ανελκυστήρων ΔΙΟΜΗΔΗΣ

Πλακέτες Πίνακα Ανελκυστήρα

Προκαλωδίωση

Ασύρματες Μονάδες ελέγχου και συλλογής δεδομένων

Περιφερειακοί Πίνακες

Θάλαμοι Ανελκυστήρα

Δειγματολόγιο Αξεσουάρ Θαλάμου

Πόρτες

Δειγματολόγιο Αξεσουάρ Πόρτας

Κομβιοδόχοι

Υδραυλικό Σετ Ανελκυστήρα

Πλήρη Πακέτα Ανελκυστήρα

Πίνακες Ηλιοστάτη (SOLAR TRACKER) της Lamda Electronics

videos

Βάση Ανάρτησης

Βάση Ανάρτησης

 

Πίνακες Ελέγχου Ηλιοστάτη (LAMDA SOLAR TRACKER) της Lamda Electronics

 

Η λύση που δίνει για τον έλεγχο του Φ/Β σας πάρκου η Lamda Electronics προσφέρει τα προνόμια της πιο αξιόπιστης, ιδανικότερα λειτουργικής και οικονομικότερης λύσης της Ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας αγοράς.

Ο κεντρικός πίνακας (MASTER) του SOLAR TRACKER της Lamda Electronics είναι εφοδιασμένος με Touch Screen Panel (Οθόνη Αφής) 7 ιντσών με πρόγραμμα για την συλλογή των δεδομένων από τους SLAVE πίνακες που είναι εγκατεστημένοι διάσπαρτα στο Φ/Β πάρκο σε κάθε έναν από τους ηλιοστάτες (βλέπετε πρόσθετες φωτογραφίες στο διαβάστε περισσότερα στο κάτω μέρος της σελίδας).

Η οθόνη έχει δικό της επεξεργαστή και άρα δεν απαιτείται η εγκατάσταση ηλεκτρονικού υπολογιστή, όπως σε υποδεέστερες σε τεχνολογία εφαρμογές, μειώνοντας τις απαιτήσεις σε χώρο και απλοποιώντας την εγκατάσταση αλλά και την διαχείριση του πάρκου.

Σ’αυτήν την οθόνη παρουσιάζονται η θέση και τα πιθανά σφάλματα των tracker. Με σύνδεση σε Static ΙΡ και σύνδεση Ethernet μπορεί ο χρήστης με ειδικό λογισμικό να παρακολουθεί την όλη εγκατάσταση στο internet.

Επίσης μέσω internet και από απόσταση, υπάρχει και η δυνατότητα στον υπεύθυνο εγκαταστάτη να επεμβαίνει στον κώδικα και του Touch Screen Panel αλλά και των PLC για μελλοντικές αναβαθμίσεις λογισμικού. 

Είναι, ακόμα, συνδεδεμένος με ανεμόμετρο ακριβείας για προστασία από τους ισχυρούς ανέμους. Προστασία από τις καιρικές συνθήκες έχει και από την συσκευή ασύρματης επικοινωνίας Wi-DAC με GSM που έχει ενσωματωμένη και που μπορεί να ενημερώνει αλλά και να εκτελεί τις εντολές του ιδιοκτήτη μέσω SMS από το κινητό του.

Οι πίνακες ελέγχου του κάθε ηλιοστάτη ελέγχονται από συσκευές PLC που είναι προγραμματισμένες με τον αστρικό αλγόριθμο και δίνουν τις εντολές για κινήσεις σε Azimuth και Zenith ώστε να ακολουθούν σε 2 (δύο) άξονες τον ήλιο για την μέγιστη δυνατή απόδοση του Φ/Β πάρκου.

Ο πίνακας Slave LAMDA TRACKER περιέχει τις διατάξεις παροχής και συνδέσεις στις οποίες τοποθετούνται οι απαραίτητες διατάξεις προστασίας.

Ο βαθμός προστασίας του πίνακα είναι IP66 που εξασφαλίζει την ιδανική λειτουργία σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Διαθέτει θερμομαγνητικούς διακόπτες, και διάταξη προστασίας από υπερτάσεις μέσω βαρίστορ.


Πίνακας Slave εσωτερικό

Πίνακας Master εξωτερικά

Πίνακας Slave εξωτερικά

Οθόνη αφής πίνακα Master

Ανεμόμετρο

Encoder

Επικλινόμετρο

Πίνακας Master εσωτερικόΕπισκέψεις:
free html visitor counters