Καλώς ήρθατε

Σύνδεση ή εγγραφή;

Αν είστε ήδη χρήστης της Lamda Electronics μπορείτε να κάνετε σύνδεση στο σύστημα της Lamda Electronics για να έχτε πρόσβαση στις παραγγελίες και σε επιλεγμένες πληροφορίες.

Σύνδεση χρήστη

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε χρήστης; Εγγραφείτε τώρα!

Αρχική » Νέα

Νέα

 

2012-05-29
Η LAMDA ELECTRONICS S.A. παρούσα στην INELEX2012 στην Σμύρνη

Η Lamda Electronics βρέθηκε από κοντά στην κεντρική έκθεση ανελκυστήρων της Σμύρνης για να ανανεώσει τις επαφές της με χρήστες της τεχνολογίας της και να ερευνήσει την αγορά της γείτονος χώρας.

Οι επαφές των στελεχών της εταιρείας με κατασκευαστές και εγκαταστάτες δημιούργησε νέες βάσεις για οικοδόμηση ακόμη μεγαλύτερης παρουσίας μας στην γείτονα και για περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεών μας.

Διαβάστε περισσότερα »
2012-04-27
Η εξαγωγική δραστηριότητα της Lamda Electronics επεκτείνεται στην Τουρκία

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση των εξαγωγωγικών της δραστηριοτήτων στην γειτονική Τουρκία.

“Μία τεράστια αγορά με γειτνίαση σε χώρες της μέσης Ανατολής ήταν ο ιδανικός τόπος-στόχος για επέκταση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων της εταιρείας μας.

Η συνεργασία μας με έναν αναπτυσσόμενο όμιλο της Τουρκίας στον χώρο της κατασκευής θα φέρει άμεσα αποτελέσματα στην προώθηση των προϊόντων μας και στην επίτευξη της μέγιστης δυνατής αναγνωρισιμότητας του brand name της Lamda Electronics στην ευρύτερη περιοχή.

Ο συνδυασμός της ανάγκης για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας στην γείτονα, αλλά και στο Ιράν και στο Ιράκ, και οι οικονομικές λύσεις που επιτεύχθηκαν μέσω οικονομίας κλίμακος μας οδήγησαν σε αυτήν την συνεργασία“, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Electronics.

Η πρώτη παράδοση προϊόντων έγινε χθες από τα γραφεία της εταιρείας στην Ξάνθη.

Διαβάστε περισσότερα »
2012-04-18
Εγκρίνεται πρόταση της Lamda Electronics A.E. από την ΓΓΕΤ

Η Lamda Electronics A.E. λαμβάνει έγκριση προτάσεώς της στα πλαίσια της δράσης “Υποστήριξη Νέων Επιχειρήσεων για Δραστηριότητες Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης“ από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

“Η εταιρεία μας παραμένει πιστή στην τεχνολογική έρευνα και ανάπτυξη και έχει πάντα ως στόχο την συνεχή βελτίωση του παραγόμενου προϊόντος από Ελληνικά μυαλά και στην Ελληνική επικράτεια. Αποφεύγουμε την εύκολη λύση της εισαγωγής τεχνολογίας και τελικού προϊόντος από τρίτες χώρες όπως κάνουν οι ανταγωνιστές μας για να βοηθήσουμε στο να μετατρέψουμε την Ελλάδα μας από εισαγωγέα σε χώρα παραγωγό. Αυτή μας η προσπάθεια για άλλη μια φορά ανταμείφθηκε με την την έγκριση ακόμα μίας πρότασής μας“, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Electronics A.E.

Η πρόταση αναφέρεται στην ανάπτυξη νέας και καινοτόμας τεχνολογίας στον χώρο του ανελκυστήρα, πρωτοποριακής τόσο για τα Ελληνικά αλλά και για τα παγκόσμια δεδομένα.

Διαβάστε περισσότερα »
2012-04-12
Η Lamda Electronics ανακοινώνει την επίσημη κυκλοφορία του μ-DIOMEDES

Ο μ-DIOMEDES είναι προϊόν συνεργασίας της εταιρείας μας με πολυεθνική κατασκευαστική εταιρεία του εξωτερικού που εμπιστεύθηκε και επέλεξε για αποκλειστική συνεργασία την Lamda Electronics εκτιμώντας την πνευματική ιδιοκτησία της προσφερόμενης τεχνολογίας, την αρτιότητα της τεχνικής υποστήριξης, και φυσικά την ποιότητα της βραβευμένης από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων έρευνας και ανάπτυξης νέων καινοτόμων προϊόντων.

Διαβάστε περισσότερα »
2012-01-11
Η Lamda Electronics προχωρά στην συμμόρφωση με την τροποποίηση Α3 του κανονισμού ΕΝ 81.1/2

Η Lamda Electronics σε συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης γίνεται η πρώτη και μοναδική Ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων ανελκυστήρα που προχωρά στην διαδικασία δοκιμών και ελέγχου για έκδοση πιστοποιητικού συμμόρφωσης με την τροποποίηση Α3 του κανονισμού ΕΝ 81.1/2.

Διαβάστε περισσότερα »
 
Σελίδες:    1 2 3 » Τελευταία


Επισκέψεις:
free html visitor counters